Dybdegående kropsterapi

Denne behandling der tager udgangspunkt i din krop og sinds behov, vi arbejder med de dybere liggende lag i både sindet og kroppen, og sætter gang i en række processer.

Du skal være sikker på at du ikke har travlt bagefter, da din krop og dit sind, kan have brug for ro og selvomsorg efterfølgende.

I denne form for kropsterapi anskues kroppen og sindet som en helhed, og der arbejdes derfor både med; samtale, forskellige massageteknikker, akupunktur pressur, lys og varmeterapi, samt NADA.

Du skal afsætte 1½ til 2 timer fra du kommer, til du forlader mig igen.

Pris 1050 kr.

Hverdags kropsterapi

Få ro på og få afspændt kroppen og sindet, med denne kropsterapi der til forskel for den Dybdegående kropsterapi, som normalt tager op til 2 timer og kræver ro og selvomsorg bagefter, er til at nå i en travl hverdag.

Vi tilrettelægger hver behandling sådan, at din hverdag ikke nødvendigvis behøver at blive påvirket bagefter, altså kan du gå direkte herfra og ud og lave det du har brug for.

Jeg bruger følgende metoder i kropsterapien:

Samtale, forskellige massageteknikker, akupunktur pressur, lys og varmeterapi

Du skal afsætte 1 time fra du kommer til du forlader mig igen. 

Pris 525 kr.

Aromapunkt terapi

Denne aroma oplevelse er for dig der trænger til lidt selvforkælelse, her får du ansigtsmassage, håndmassage og dybdegående fodmassage, på en opvarmet briks, med blid musik i baggrunden, mens lysterapi lampen og duftene omgiver dig og hjælper til total afslapning.


Du skal afsætte cirka 30 minutter fra du kommer til du forlader mig igen. 

Pris 375 kr. 

Stressrelief massage 

Har du brug for at komme helt ned i gear og få fuldkommen ro på, så tjek ind ved Elvira Terapi og få en stressrelief massage.

Vi starter med en kort gennemgang af behandlingen, du ligger dig til rette på briksen, jeg hjælper dig med at finde den helt rette stilling, inden du modtager en meget blidt og afslappende massage, af nakke, skuldre, ryg, ben, arme og hænder.

Du skal afsætte cirka 30 minutter fra du kommer til du forlader mig igen.


Pris 375 kr.

Aromaolie massage

Denne massage er kun tænkt som afslapning og wellness, det betyder at vi ikke tager os af dybereliggende spændinger eller specifikke muskulære problematikker, her handler det udelukkende om en blidt indsmøring / massage i en bestemt rækkefølge for at opnå ro og veltilpashed i krop og sind, både under og efter behandlingen.
Du skal afsætte cirka 30 til 45 minutter fra du kommer til du forlader mig igen. 

Pris 400 kr. 


LOYALITETS KLUB:

For kunder der gennem længerer tid har vist loyalitet og kommer efter fast aftale, med maksimalt 6 uger i mellem, er der mulighed for at opnå en fordelagtige rabatter, på op til 35 % .

Kontakt mig

Du kan booke din tid online eller du kan sende en sms på 20 85 65 10, så svare jeg dig så hurtigt som jeg kan.