FOREDRAG 

POSITIV STYRKELSE.

Mange af os er fanget i negative tanker og samtaler, rigtigt ofte hvis man sidder til en sammenkomst af den ene eller anden ark, frokostpausen på arbejde eller familiemiddagene, så vil det være den negative snak og små sladder der fylder rummet, det kan være alt lige fra bilen der ikke vil starte, vejret, politikerne, Bente der ikke har klippet hækken den rette højde eller noget helt andet.

Vi gør det uden at tænke over det, og med tiden kan det overtage vores tankemønstre og relation til andre mennesker fuldkomment, det er på en eller anden måde blevet en del af vores kultur kappe at vi brokker os over et eller andet, og går fuldstændig glip af de smukke og positive øjeblikke i hverdagen.

Det kan I her blive klogere på hvordan du selv styrker din og din omgangskreds positivitet, uden at negligerer de følelser og emner der fylder hverken hos dig selv eller andre.


 

STRESSREDUKTION I HVERDAGEN, BÅDE HJEMME OG PÅ ARBEJDET.

Gode råd og vejledninger til hvordan vi skaber mere rum til egen ro og heling i en travl hverdag, så vi undgår at gå ned med stress og belastning skader, samt information om hvad man kan gøre hvis skaden er sket.

Her underviser jeg på en måde der både kan bruges af dem der syntes at mindfulness er noget mærkeligt nymodens pjat og tidsfordriv, og de der mener at mindfulness og meditation er vejen frem, kort sagt så er der her plads til alle og ingen skal overbevises til at gøre noget der falder dem unaturligt eller strider mod deres overbevisning.

Du skal blot forestille dig, at jeg giver dig en usynlig værktøjskasse med mange forskellige stykker værktøj og redskaber, du kan tage op og afprøve til du finder det der passer til dig, og giver dig mulighed for at afprøve noget du måske ellers ikke ville have gjort, men først når du selv er klar til det. 


 

Pris:

65 kr. pr. deltager plus transport udgift. 

Foredrag cirka 1½                                                      

Begge foredrag har også en virksomhedsrettet vinkel, og kan bruges til undervisning af ledelse såvel som medarbejdere, eller blot som fyraftens foredrag.

Betingelser og vilkår:


Stedet/køber sørger for lys og lyd og AV-udstyr.
Opsætning og nedtagning af stole/borde osv.
Tilmeldinger.

Der skal være adgang til kaffe/te/vand

Toiletfaciliterer

Forberedelses område.

Hvis I er 15 personer eller derunder, er der mulighed for at afholde det på Elvira Terapis egen adresse, da sørger jeg for alt, hvad der beskrives ovenfor. 

Uddannelser hos Elvira Terapi

Vil du gerne kunne tilbyde dine klienter, dine borgerer eller din familie:

Aromaterapi og stressreliefmassage.

Så tilbyder Elvira Terapi, undervisning og oplæring i disse stressreducerende metoder, der hjælper klienterne til at komme helt ned i gear. 
Metoderne er også meget velegnet i low arousal terapi.

Indhold i uddannelse:

10 timer

Teoretisk undervisning, m. blandt andet anatomisk og kemisk forståelse, metoder for aromaterapi og indsmørings teknikker, moral og etik.

26 timer

Praktisk undervisning + øvetimer/elevbehandlinger, i klinikken på dage der er tilpasset den enklete kursist, dog kræves det at man samler det indenfor 3 månder.

2 timer er forbeholdt eksamen og diplom overrækkelse.

Pris 2500 kr. inklusive moms


UDDANNELSES OPSTART:

Der startes to hold op i 2024 og de ser således ud.

HOLD 1:

Lørdag den 14. og Søndag den 15. september 2024 begge dag fra kl. 10.00 til kl. 15.00

HOLD 2:

Lørdag den 23. og Søndag den 24. september 2024 begge dag fra kl. 10.00 til kl. 15.0Du er velkommen til at kontakte mig her, for at få mere af vide eller have et skræddersyet foredrag eller gerne vil hører mere om uddannelsen hos Elvira Terapi.