FOREDRAG OG UNDERVISNING

POSITIV STYRKELSE.

Mange af os er fanget i negative tanker og samtaler, rigtigt ofte hvis man sidder til en sammenkomst af den ene eller anden ark, frokostpausen på arbejde eller familiemiddagene, så vil det være den negative snak og små sladder der fylder rummet, det kan være alt lige fra bilen der ikke vil starte, vejret, politikerne, Bente der ikke har klippet hækken den rette højde eller noget helt andet.

Vi gør det uden at tænke over det, og med tiden kan det overtage vores tankemønstre og relation til andre mennesker fuldkomment, det er på en eller anden måde blevet en del af vores kultur kappe at vi brokker os over et eller andet, og går fuldstændig glip af de smukke og positive øjeblikke i hverdagen.

Det kan I her blive klogere på hvordan du selv styrker din og din omgangskreds positivitet, uden at negligerer de følelser og emner der fylder hverken hos dig selv eller andre.


 

STRESSREDUKTION I HVERDAGEN, BÅDE HJEMME OG PÅ ARBEJDET.

Gode råd og vejledninger til hvordan vi skaber mere rum til egen ro og heling i en travl hverdag, så vi undgår at gå ned med stress og belastning skader, samt information om hvad man kan gøre hvis skaden er sket.

Her underviser jeg på en måde der både kan bruges af dem der syntes at mindfulness er noget mærkeligt nymodens pjat og tidsfordriv, og de der mener at mindfulness og meditation er vejen frem, kort sagt så er der her plads til alle og ingen skal overbevises til at gøre noget der falder dem unaturligt eller strider mod deres overbevisning.

Du skal blot forestille dig, at jeg giver dig en usynlig værktøjskasse med mange forskellige stykker værktøj og redskaber, du kan tage op og afprøve til du finder det der passer til dig, og giver dig mulighed for at afprøve noget du måske ellers ikke ville have gjort, men først når du selv er klar til det. 


 

Pris:

Foredrag cirka 1½ til 2 time med pauser                                                                                    5.500 kr.

Begge foredrag har også en virksomhedsrettet vinkel, og kan bruges til undervisning af ledelse såvel som medarbejdere, eller blot som fyraftens foredrag.

Betingelser og vilkår:


Stedet/køber sørger for lys og lyd og AV-udstyr.
Opsætning og nedtagning af stole/borde osv.
Tilmeldinger.

Der skal være adgang til kaffe/te/vand

Toiletfaciliterer

Forberedelses område.
Du er velkommen til at kontakte mig her, for at få mere af vide eller have et skræddersyet tilbud.